COZZE plinski žar Plancha 600

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači in žari v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

Plancha 600 iz Cozzeja z 2 gorilnikoma in 2 reverzibilnima ploščama z gladko in rebrasto površino. Plancha vam ponuja drugačne možnosti kuhanja od tistih, ki jih dobite z običajnim električnim žarom in rešetko za žar, zato je odlična alternativa klasični izkušnji pečenja na žaru ali kot dodatek vaši zunanji kuhinji.

Žar plošče so dvostranske in izdelane iz litega železa za optimalno ohranjanje toplote, zato so enako primerne za pečenje klobas ali jajc, odvisno od tega, ali uporabljate gladko ali rebrasto površino. Za enakomerno porazdelitev toplote in visoko temperaturo po celotni površini žara skrbita tudi 2 gorilnika v obliki črke U pod žar ploščama.

Masivne žar plošče in visoke temperature omogočajo tudi hrustljavo skorjico vaših jedi in kuhanje v lastnem soku za še boljši okus. Poleg tega so žar plošče enostavne za čiščenje, saj je ostanke hrane in maščobe po uporabi enostavno obrisati.

Z vgrajenim termometrom na vrhu pokrova in LED lučkami v kontrolnih gumbih, ki svetijo belo, ko se žar segreje in rdeče, ko je vroč in pripravljen za uporabo, je plancha izjemno prijazna do uporabnika – plancha je tudi enostaven in hiter prižig, saj je opremljen z elektronskim vžigom.

Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki.

Zaščitne rokavice, burger press, Inox prijemalka za hrano 

REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)

GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA

399,00  z DDV

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Tehnični podatki:

Dimenzije: 65 x 57 x 31 cm (D x Š x V)
Površina žara: 60 x 40 cm (D x Š)
Moč: 6,4 kW
Gorilniki: 2
Material, plošča: prašno barvano pocinkano jeklo
Material, žar plošče: emajlirano lito železo
Material, drugi deli: nerjaveče jeklo

Teža neto: 24.20kg

Teža bruto:28.30kg

REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)

GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA

Dodatne informacije

Teža28,30 kg

Delite s prijatelji!