Borniak Big 150 električni smoker

Lastnosti:

  • Napetost: 230 V.
  • Moč grelnika komore: 1400W.
  • Varovalka komore: 8A.
  • Moč grelnika generatorja: 110W.
  • Generatorska varovalka: 1,25A.
  • Zunanje mere: (dolžina x širina x višina) 520 mm x 715 mm x 1210 mm.
  • Prostornina komore: 150L.
  • Teža: 28.5kg

 

1.845,45  z DDV

Samo še 1 na zalogi

Opis

Novost za prave ljubitelje BBQ!

Ponosno vam  predstavljamo našega najnovejšega člana družine – električni BBQ smoker Borniak!

Edinstven BBQ smoker je zasnovan posebej za ljubitelje počasne peke na nizkih temperaturah. Opremljen z močnim sistemom, ki omogoča temperature do 150°C (~300°F). Konstrukcija iz brušenega nerjavečega jekla ne le da daje smokerju eleganten videz, ampak tudi izpolnjuje visoke higienske standarde, saj je notranjost izdelana iz nerjavečega jekla, namenjenega stiku z živili.

BIG 150! Zadovolji potrebe vsakogar! S  prostornino 150 litrov in možnostjo pečenja do 20 kg mesa. Naš Borniak pa ponuja tudi 7 nivojev dimljenja za popoln okus.

Borniakov časovni krmilnik Nadzorna plošča Borniak je oblikovana za maksimalno udobje uporabnika. S preprostim nastavljanjem želene temperature in natančnim časovnikom, prilagojenim za ogrevanje, dimljenje ali sušenje, postane upravljanje naprave preprosto in natančno. Ura omogoča natančno  spremljanje časa, ko se hrana dimi, kar pripomore k popolnemu rezultatu.

Preprost krmilnik Borniak S pametnim ogrevalnim sistemom in izjemno občutljivim termostatom,  smoker vzdržuje konstantno temperaturo. Njegovo enostavno upravljanje z vrtljivim gumbom in dodatnimi funkcijami časovnika zagotavlja vedno popoln nadzor nad peko.

Učinkovit grelnik in generator dima Ogrevanje s pomočjo radiatorja zagotavlja enakomerno porazdelitev temperature, medtem ko generator dima omogoča popoln nadzor nad dimljenjem. Nastavitve dima in dimnika z loputo zagotavljajo dosleden in popoln dim vsakič!

Magnetno zapiranje in nastavljive nogice Vrata komore z magnetnim zapiranjem olajšajo uporabo, dodatno pa so opremljena s silikonskim tesnilom za preprečevanje uhajanja dima. Nastavljive nogice pa poskrbijo za stabilnost na vsaki površini.

Uživajte v udobju, prilagodljivosti in popolnem okusu s smokerjem Borniak!

Za še podrobnejši opis pa poglejte še video predstavitev.

Dodatne informacije

Teža29 kg

Delite s prijatelji!