Blues Hog Sweet&Savory rub

Začimbna mešanica, s katero bodo vaša BBQ svinjska rebrca zaslovela daleč naokrog.

odlična tudi za ostale dele pujska, prav tako pa se dobro poda aviaciji ali pa celo govedini. Skratka odlična mešanica, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.

Blues Hog BBQ se je začel na gričih okrog Tennesseeja, kjer so po cele dneve pekli cele pujseke ali njihove polovice in sicer nad ogljem Hickory-ja. Blues Hog, ki ga je ustvaril legendarni Bill Arnold, je prejel več državnih in mednarodnih nagrad. Njihovi izdelki so narejeni le iz najbolj kakovostnih sestavin, zato jih uporabljajo tudi tekmovalne ekipe in vrhinski kuharji mpo celem svetu.

Priporočamo tudi uporabo vsaj ene od njihovih zelo znanih in večkrat nagrajenih omak: Blues Hog Champions Blend BBQ sauce, za vse tiste, ki pa prisegate na popolnoma nič sladke omake, pa priporočam BLUES HOG TENNESSEE RED BBQ SAUCE SQUEEZE BOTTLE, ki vas prav tako ne bo pustila ravnodušnih, vaš pulled pork pa bo v kombinaciji s to omako in začimbno mešanico Sweet&Savory preprosto najboljši!

12,70  z DDV

Ni na zalogi

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 243kcal
Maščobe 2,5g
od tega nasičene maščobe 0,5g
Ogljikovi hidrati 55g
od tega sladkorji 41g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 4g
Sol 34g
  • Sestavine: sol, sladkor, začimbe (vključno s papriko), rjavi sladkor, dehidrirani česen, ekstrakt kvasa, dehidrirana čebula, melasa, maltodekstrin, sojino olje, ekstrakt paprike (barva), naravni okus po dimu Hickory-ja in ne več kot 2% kalcijevega silikata (sredstvo proti strjevanju)
  • BREZ GLUTENA!
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v suhem in temnem prostoru
  • Proizvedeno v ZDA

Dodatne informacije

Teža0,177 kg

Delite s prijatelji!