A&O Sweet Bones and Bacon

Začimbna mešanica, ki “TRGA GATE”!

Nekaj najboljšega, kar vam lahko ponudimo ta hip. Namenjena predvsem BBQ svinjini (svinjskim rebrom, vratovini, potrebuševini,…), s pridihom slanine. Kaj se zgodi, ko se začimbna mešanica SWEET BONES & BUTS sreča s slanino? Dobimo okus ultimativno sladkega ruba z javorjevim sladkorjem, nato pa epski udar slanine na koncu…TO JE SWEET BONES&BACON!!!! V kombinaciji s PIGASUS dobite tisti nor okus, po katerem bo vaša svinjina zaslovela po širši okolici!  Na koncu pa rebra glazirajte z enim od naših rib glazev: KOSMOS Q PEACH JALAPENO RIB GLAZEKOSMOS Q APPLE HABANERO RIB GLAZE, pa se jim tudi sodniki na BBQ tekmovanjih ne bodo mogli upreti! Če smo že pri tekmovalni svinjini, ne pozabite na KOSMOSQ ORIGINAL PORK INJECTION mešanico za injiciranje mesa, ki bo dala mesu dodaten okus in bo v mesu zadržala vlago tekom dolge peke.

Začimbna mešanica SWEET BONES&BACON je bila prvotno namenjena le kot “limited edition”, vendar je postala tako priljubljena, da se je Scott odločil, da jo ponudijo v redno prodajo!

RES NEKAJ, KAR MORATE IMETI V SVOJEM REPERTOARJU ZAČIMB!

14,90 54,10  z DDV

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 338kcal
Maščobe 2,5g
od tega nasičene maščobe 0,5g
Ogljikovi hidrati 70g
od tega sladkorji 66g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 3g
Sol 11g
  • Sestavine: sol, sladkor, paprika, poper, sol zelene (ZELENA), čili, muškatni orešček, čebula v zrnu, česen, kurkuma, rdeča pesa v prahu, cimet, arome, sredstvo proti sprijemanju, E621, E631
  • NE VSEBUJE GLUTENA
  • Alergeni odebeljeni
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v suhem in temnem prostoru
  • Proizvedeno na Škotskem

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Pakiranje

220g, 1200g

Delite s prijatelji!