A&O Jack’n Cola

Ko sta bila A&O povabljena na Svetovno prvenstvo v BBQ Jack Daniels 2018 kot najboljša Škotska BBQ ekipa, se je Scott odločil da bo za ta izjemen dogodek naredil prav posebno začimbno mešanico. Nam je celo poslal prototip, ki je imel notri še cel strok vanilije. Med testiranjem mešanice smo hitro ugotovili, da je naletel na nekaj res posebnega in to ne samo za poseben namen, ampak celo za vsakdanjo uporabo na svinjini in perutnini! Zadnjič na naši BEEF delavnici, se je ena skupina celo odločila z to mešanico začiniti goveji steak, ki je bil potem presentljivo dober in je izginil v sekundi. Mi smo se jo odločili začeti uporabljati pri naših tekmovalnih svinjskih rebrih. Mešanica ima prijeten, rahel okus po Jacku in koli, je rahlo sladkasta in precej poprasta, na koncu jo pospremi toplota od čipotle čilija. Generalno zelo lepo balansirana začimbna mešanica, ki jo lahko uporabljate tudi samo!

Scott za poleg priporoča uporabo omake izdelane iz redukcije Jacka in kokakole-tako omako smo mi naredili lani na Svetovnem BBQ prvenstvu in z njo dosegli neverjeno 34. mesto med 102 najboljšimi ekipami iz vsega sveta.

14,20  z DDV

Samo še 1 na zalogi

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 338kcal
Maščobe 1g
od tega nasičene maščobe 0,1g
Ogljikovi hidrati 77g
od tega sladkorji 75g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 1g
Sol 4g
  • Sestavine:Sladkor, sol, sadni prah(pomaranča, limona, limeta, ananas), koriander, janež, črn poper, čili, vanilijev sladkor, cimet, citronska kislina, slikonov oksid <3%, E621, E631
  • NE VSEBUJE GLUTENA
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v suhem in temnem prostoru
  • Proizvedeno na škotskem

Dodatne informacije

Teža0,200 kg

Delite s prijatelji!