A&O Dirty Cow

Začimbna mešanica, ki je bila razvita zato da da govedini maksimalno okusno in hrustljavo skorjico pri pravem BBQ, torej na govejih prsih in govejih rebrih. Mešanica je nabita z umami okusi in vsemi možnimi naravnimi in nadnaravnimi ojačevalci okusa. Sveže zmleta kava balansirana z sladkorjem iz Jave, najboljše kar se sploh da dobiti ta trenutek za govedino. Črn in bel poper, ter chipotle čili poskrbijo za ravno pravo začinjenost na koncu. Od čistega umamija, do origana iz Čila, za barvo pa dimljena paprika, muškatni oreh in sojina omaka v prahu, pri tej mešanici se ni šparalo. Za piko na i, za poglobitev pravega okusa po močni, starani govedini, je pa dodana še citronska kislina, ki v kombinaciji z govedino da neverjeten močan okus po vrhunski govedini.

Da pa bodo vaša goveja rebra in brisket res sočna, svetujemo tudi uporabo injekcije KosmosQ RESERVE BLEND BRISKET INJECTION, s katero bo vaše meso zaživelo v pravih okusih!

Pri zavijanju svetujemo dodajanje KosmosQ BRISKET MOP, ki bo iz vaše govedine potegnil le tiste najboljše okuse! Še angelčki bi jedli!

14,90  z DDV

Na zalogi

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 247kcal
Maščobe 4g
od tega nasičene maščobe 0,5g
Ogljikovi hidrati 38g
od tega sladkorji 27g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 7g
Sol 24g
  • SESTAVINE: Sol, kava, sladkor, paprika, sol zelene(zelena), kumina, janež, čebula, česen, origano, chipotle čili, muškatni orešček, citronska kislina, shiitake gobe, sojina omaka v prahu(pšenica, soja), hidrolizirani zelenjavni proteini, proti strjevanju-silikonov dioksid, E621, E631.
  • VSEBUJE GLUTEN
  • Alergeni odebeljeni
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v suhem in temnem prostoru
  • proizvedeno na Škotskem

Dodatne informacije

Teža0,200 kg

Delite s prijatelji!