Valhal DUTCH OVEN 8L

Posoda je sestavljena iz posode 8L in pokrova 2L. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.

Dutch oven model VH8L  je izdelana iz litega železa,brez nogic na dnu, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za katerikoli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,…). Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH8L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.

Za shranjevanje posode in vse pripadajoče opreme vam priporočamo Valhal TORBA za DUTCH OVEN ali VH.BOX – LESENI ZABOJ ZA SHRANJEVANJE.

Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.

Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.

  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve

IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

94,90  z DDV

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

TEHNIČNI PODATKI

TEŽA                                     8,5 kg

DIMENZIJE                            39 × 32 × 19 cm

MATERIAL                              iz litega železa

VOLUMEN                              8L (8 – 14 oseb)+2 L pokrov

NOGE NA DNU                       Ne

NOGE NA POKROVU               Da

ROB NA POKROVU                 Da

DODATNO                          Vdolbina za termometer

IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

Dodatne informacije

Teža8,5 kg

Delite s prijatelji!