Valhal DUTCH OVEN 6.1L

Valhal DUTCH OVEN 6.1L

Dutch oven posoda brez nogic 6.1L + pokrov 2L. Ker osnovna posoda nima lastnih nog, jo lahko postavite v žar ali v pečico. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.

Dutch oven posoda VH6.1L je izdelana iz litega železa, na dnu nima nog, pokrov ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,…). Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH6.1L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.

Za shranjevanje posode in vse pripadajoče opreme vam priporočamo Valhal TORBA za DUTCH OVEN ali VH.BOX – LESENI ZABOJ ZA SHRANJEVANJE.

Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.

Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.

  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve

75,90  z DDV

Samo še 2 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

TEHNIČNI PODATKI

TEŽA                                     7,9 kg

DIMENZIJE                            39 × 32 × 16 cm

MATERIAL                              iz litega železa

VOLUMEN                              6.1L + 2L pokrov (4-8 oseb)

NOGE NA DNU                       Ne

NOGE NA POKROVU               Da

ROB NA POKROVU                 Da

DODATNO                             Vdolbina za termometer

Dodatne informacije

Teža7,9 kg

Delite s prijatelji!

Podobni izdelki

Title

Go to Top