Valhal DUTCH OVEN 12L+

Posoda je sestavljena iz posode 12L in pokrova. Noge omogočajo namestitev LŽ Dutch oven posode neposredno na oglje ali ogenj. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.

Dutch oven posoda z nogicami, model VH12L+ je izdelana iz litega železa in ima na dnu noge, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote. Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH12L+ je opremljena s tremi nogami na dnu, zaradi česar je primerna za taborni ogenj ali za oglje spodaj.

Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.

Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.

  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve

IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

117,90  z DDV

Samo še 2 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

TEHNIČNI PODATKI

TEŽA                                     12,3 kg

DIMENZIJE                            43 × 37 × 23 cm

MATERIAL                              iz litega železa

VOLUMEN                              12L (12-20 oseb)+ pokrov

NOGE NA DNU                       Da

NOGE NA POKROVU               Da

ROB NA POKROVU                 Da

DODATNO                          Vdolbina za termometer

IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

Dodatne informacije

Teža12,3 kg

Delite s prijatelji!