Špena BBQ logo

KOSMOS Q peach jalapeno rib glaze – glazura

Naši izdelki
Domov » Špena BBQ Trgovina » Omake in glazure za žar in BBQ » KOSMOS Q peach jalapeno rib glaze – glazura

KOSMOS Q peach jalapeno rib glaze – glazura

Odlična glazura,ki se noro poda tudi na vse vrste perutnine,ne samo na svinjska rebra kot ime sugerira! Perfekten balans med okusom breskve in jalapeno čilijev vas ne bo pustil ravnodušnih.

14,95  z DDV

Na zalogi

Opis

Predstavljate si, našli ste lep kos reber, lepo ste jih obrezali, pravilno začinili, zadimili do popolne skorje, jih zavili, držali konstantno temperaturo, že 8 ur se trudite, jih odvijete, zadišijo, vidite ravno prav kosti štrleti ven, meso je perfektno mehko, skorja pa izgleda nekako mokro, sivo, kot skuhana….takrat je čas da rebra glazirate, da se zavetijo v vsej svoji lepoti! Namažite nanje tole glazuro in jih zapečite še nekaj minut, naj se glazura lepo spoji z njimi, naj se okusi povežejo, glazura jim bo dala rahlo sladkasto-pekoč finiš, ravno to kar potrebujejo. Se sprašujete kaj dajemo tekmovalci na rebra da se tako lepo svetijo? No, mi jo uporabljamo na piščancu, rebrih in svinjini! Vsi se bodo čudili kako lepo vaša rebra izgledajo, potem bodo pa še pohvalili okus, saj jim da ta glazura ravno pravo piko na i. Če niste ljubitelj klasičnih BBQ omak na rebrih, dajte nanje samo glazuro, če pa ste, jo pa pomešajte z vašo najljubšo BBQ omako-kombinacije so zmagovalne! Verjemite, to NUJNO potrebujete!

Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost  250kcal
Maščobe  0g
od tega nasičene maščobe  0g
Ogljikovi hidrati  63g
od tega sladkorji  60g
Prehranske vlaknine  0g
Beljakovine  0g
Sol  0,78g
  • Sestavine:Trsni sladkor, voda, naravni koncentrat breskev, pire iz jalapeno čilijev, sol, kis, koruzni škrob, citronska kislina, začimbe, xantan gumi
  • LAHKO VSEBUJE GLUTEN
  • SAMO NARAVNE SESTAVINE
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v hladilniku
  • proizvedeno v ZDA

Dodatne informacije

Teža 0,439 kg

Delite s prijatelji!

Podobni izdelki

Title

Go to Top