Blues Hog Champions’ Blend Barbecue Sauce

Trenutno najbolj uporabljana BBQ omaka v tekmovalni BBQ sceni. In zmaguje. Sodnikom je izjemno všeč, vam bo pa tudi hitro jasno zakaj. Sestavljena je v bistvu iz mešanice drugih Blues Hog omak, kakor je značilno za tekmovalce. Ta omaka je prejela že ogromno nagrad in bila celo izglasovana za najboljšo omako na planetu. Tekmovalci z njo redno zmagujejo in prejemajo celo popolne rezultate.

39,45  z DDV

Ni na zalogi

Opis

ŠPENA BBQ tekmovalna ekipa jo je uporabila tudi na Svetovnem BBQ prvenstvu Jack Daniels 2018, kjer so z njo dosegli zavidljivo 38. mesto v svinjini med 102 najboljšimi ekipami iz vsega sveta. Omaka se močno oprime mesa med peko in zagotovi res dober okus in izgled. Brez glutena! Brez konzervansov! Brez ojačevalcev okusa!

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 222kcal
Maščobe 0g
od tega nasičene maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 61g
od tega sladkorji 58g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 0g
Sol 3,5g

 

  • Sestavine:Paradižnikov koncentrat, alkoholni kis, koruzni sirup, sol, začimbe, čebula v prahu, naravne barve, rjav sladkor, voda, jabolčni kis, čiliji v prahu, česen v prahu, paprika, Worcestershire omaka(alkoholni kis, melasa, voda, koruzni sirup, sol, barva karamele, sladkor, slaniki, naravna barvila(soja)), ekstrakt tamarinde, tekoči dim in ekstrakt vanilije
  • Alergeni odebeljeni
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v hladilniku
  • proizvedeno v ZDA

Dodatne informacije

Teža1,891 kg

Delite s prijatelji!