MOKA PIZZA MIX 4H 1KG

Iščete recept za najboljše testo za pizzo? Preverite originalni italijanski Pizza mix 4H za pripravo testa za pico, ki vedno uspe! Zmes za pripravo pice je pripravljena iz moke tip 00 in s pivskim kvasom, dodati pa ji je potrebno zgolj vodo in malo olja!

Čas vzhajanja: 2 – 4 ure
Temperatura: 24 – 25°C

Sestavine:

  • 1000g 4H pizza mixa
  • 650g vode
  • 15g olivnega olja

Priprava:

  1. Sestavine zmešamo in zgnetemo v mehko testo.
  2. Testo pustimo počivati na sobni temperaturi v posodi, pokriti z navlaženo krpo ali folijo za živila, približno 30 min.
  3. Testo razdelimo na hlebčke 250-300g. Položimo jih na naoljen pekač, ne preblizu skupaj. Pokrite z vlažno krpo ali folijo za živila jih pustimo počivati, da podvojijo volumen.
  4. Vsak hlebček raztegnemo na dobro pomokani površini v disk premera 28 cm.
  5. Pekač s pizzo postavimo na dno pečice, predhodno ogrete na 240-260°C in pečemo 5-8min.

3,30  z DDV

Na zalogi

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energetska vrednost 334kcal
Maščobe 0,9g
od tega nasičene maščobe 0,1g
ogljikovi hidrati68g
od tega sladkorji3,9g
prehranske vlaknine 2,5g
beljakovine 13g
Sol 1,8g
  • Sestavine: PŠENIČNA MOKA tip “00”, ponovno mleta durum PŠENIČNA moka semolina, pivski kvas (saccaromyces cerevisiae), sol, sladkor.
  • Lahko vsebuje sledi SOJE.
  • Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
  • Alergeni odebeljeni
  • Uporabite najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži
  • Po odprtju hraniti na suhem in temnem mestu
  • Izdelano v ITA

Dodatne podrobnosti

Teža1 kg

Delite s prijatelji!