Kosmos’Q Original pork injekcija

Kosmos’Q Original pork injekcija

S to mešanico za injiciranje smo se spoznali na Svetovnem prvenstvu Jack Daniels 2018 v ZDA, predstavil pa nam jo sam Kosmo. Povedal je da je ta mešanica rezultat večletnega razvoja in testiranja, so pa s to mešanico zmagali že na veliko največjih BBQ tekmovanj po ZDA. Mešanica je pripravljena v nekaj sekundah, samo zmešamo jo z vodo ali jabolčnim sokom in to je to. Vaša svinjina bo kar naenkrat postala nekaj nivojev boljša, najbolj okusna, najbolj sočna in izjemno mehka, taka, da jo lahko “režete” z vilicami.

Kosmo pravi: “Nič ni bolj božanskega na zemlji, kot mehka svinjska rebrca in nič jih ne naredi bolj sočne kot vrhunska injekcija.” Posebna domača mešanica naravnih soli in začimb, ki bodo, v kombinaciji z rjavim sladkorjem ter svinjsko osnovo, vaši svinjini dale popolnoma nov pomen. Še ne veste s čim si prislužiti naziv “kralj svinjine”? Z uporabo KosmosQ injekcije za svinjino, ste na pravi poti.

Priporočamo mešanico: približno 1/4 (ali 1/3 za bolj intenziven okus) jogurtovega lončka injekcije in 2 jogurtova lončka tekočine. Zmešate da se mešanica raztopi in injicirate v svinjino.

Zadostuje za približno 20-25 kg mesa.

28,95  z DDV

Na zalogi

Opis

Povprečna hranilna vrednostna 100g
Energijska vrednost 333kcal
Maščobe 0g
od tega nasičene maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 52g
od tega sladkorji 45G
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 26g
Sol 14g
  • Sestavine: rjav sladkor, svinjska osnova, hidrolizirane sojine beljakovine (vsebuje sol), mononatrijev glutamat, dinatrijev inozinat in dinatrijev gvanilat, ksantan gumi, avtolizirani kvas.
  • Rok uporabe: odtisnjen na embalaži
  • Po odprtju hraniti v suhem in temnem prostoru
  • Proizvedeno v ZDA

Dodatne informacije

Teža0,454 kg

Delite s prijatelji!

Podobni izdelki

Title

Go to Top