Nitril nepudrane rokavice – črne / 100kom

Vsi BBQ mojstri najbrž že veste, da zna biti pravi BBQ zelo “messy”, sploh kar se priprave mesa tiče. Zakaj si ne bi olajšali posla s tem, da uporabite odlične in kvalitetne nitril rokavice brez pudra, namesto, da si konstantno perete roke. Včasih pa te opcije sploh nimate oz.je umivalnik s tekočo vodo precej daleč. In kaj je bolj priročno kot to, da si enostavno nadenete rokavice. Marsikomu pa je to tudi veliko bolj higieničen način priprave hrane, saj se za nohti ponavadi nabere kar precej bakterij, rokavice pa preprečijo, da bi le-te prišle na vašo hrano. Zato ne odlašajte, priskrbite si svoj paket najbolj kvalitetnih rokavic na trgu. Tudi mi jih uporabljamo, so odlične. Na voljo v velikostih  M, L in XL.

10,90  z DDV

Opis

Lastnosti:

  • nepudrane
  • za enkratno uporabo

Uporaba:
Uporabljajo se kot osebna varovalna oprema v gospodinjstvu, zdravstvu, industriji, živilstvu.

Material: Rokavice so narejene iz umetne sintetične gume in ne vsebujejo lateksa iz naravne gume. Rokavice iz nitrila so elastične, raztegljive, udobne za nošenje in se zelo dobro prilegajo rokam, seveda če nosimo pravo velikost rokavice.

Opozorilo glede alergije na izdelek: Sestavine, uporabljene v tem izdelku, lahko pri nekaterih posameznikih povzročijo alergijske reakcije. Če se pojavijo alergijske reakcije, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč.

Priporočilo za shranjevanje: Shranjujte v hladnem prostoru med 10°C in 39°C. Odprte embalaže ne izpostavljajte sončni svetlobi ali fluorescentni svetlobi, da preprečite razbarvanje.

Proizvajalec:
Bergamot Sdn Bhd

Dodatne informacije

Teža0,7 kg
Velikost

M, L, XL

Delite s prijatelji!