6 delni set nožev WMF

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu.

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi.

WMF združuje tradicionalno kovanje z najsodobnejšo precizno tehnologijo za vrhunsko in dolgotrajno ostrino. Blok za nože je izdelan  iz vrhunskega bukovega lesa. Kovana rezila so iz nerjavečega jekla in posebnega jekla odpornega na kisline, ročaj pa iz visoko kakovostne plastike. Ergonomsko oblikovan ročaj in idealno uravnoteženi noži so kot nalašč za udobno rokovanje.

Set nožev WMF Spitzenklasse vsebuje:  1x nožni blok, 1x kitajski kuharski nož 18.5 cm, 1x Santoku nož 16 cm, 1 x nož 10 cm, 1x ostrilec nožev 23 cm, 1x gospodinjske škarje.

263,00  z DDV

Samo še 1 na zalogi

Opis

Tehnične lastnosti:

MaterialNerjaveče jeklo
Set6 kosov
Komplet vsebuje1x nožni blok, 1x kitajski kuharski nož 18,5 cm, 1x Santoku nož 16 cm, 1 x nož 10 cm, 1x ostrilec nožev 23 cm, 1x gospodinjske škarje
DodatnoPriporočeno ročno pranje, narejeno v Nemčiji
BarvaSrebrna/rjava
Teža1,4 kg
Garancija2 leti

Dodatne informacije

Teža1,4 kg

Delite s prijatelji!