COZZE plinska Pizza pečica 13″ s termometrom 5.0 kW (90351)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekačem Cozze 90351, ki je zasnovan s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.

13 palčni pekač za pico Cozze 90351 je vrhunski model in vaš popolni spremljevalec, ne glede na to, kako velika pica vam je všeč. Samo začnite sanjati o pizzi, piti, hrustljavi brusketi ali celo velikem in sočnem zrezku. Ustvarite svojo mojstrovino v litoželezni pečici.

Preprosto ustvarite pice do Ø34 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90351 je popoln tudi za pripravo pice calzone.

najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji z ohišjem, odpornim na vremenske vplive, bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji na prostem.

Pizza pekač Cozze je opremljen s termometrom na vrhu ohišja, kar omogoča sprotno spremljanje temperature. Priložen je trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB.

Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlična in stabilna mizica, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice in zaščitne rokavice za rokovanje z vročo šamotno ploščo.

REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)

GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA

255,90  z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 255,90 

7% Off

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Tehnični podatki:

GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA

Dodatne informacije

Teža15 kg

Delite s prijatelji!