Piščančji ražnjiči v burgerju

Sestavine
  • piščančje meso brez kosti in kože
  • zelenjava ki jo imate pri roki(paradižnik, bučke, paprika)
  • začimba Garlic&Herb
  • dobro olivno olje

Sestavine za omako:

  • modri sir(nekaj kar je vsaj malo podobno gorgonzoli)
  • majoneza
  • pečena slanina(zdrobljena na fino)
  • kis od kumaric
  • nakockane kisle kumarice
  • vložena gorčična semena
Postopek

Vse narežemo, sestavimo in začinimo, pustimo stati cca 1 uro in spečemo na srednje močnem žaru v PK žaru(NE prepekajte piščanca). Na oglje smo dali nekaj kosov naših sekancev za dimljenje, čeprav se peče vse skupaj le nekaj minut je dal dim čudovito in močno aromo.
Vse zmešamo po okusu, pustimo v hladilniku vsaj 1 uro da se okusi povežejo.
Bombetke smo naoljili z malo olivnega olja, spekli na PK grilu, nanje dali omako in na omako potegnili vsebino ražnjičev.