Smoked BBQ Queso
Burger s krvavico
Surf&turf burger
B(smoked bologna)LT sendvič
Dimljena govedina v "dutch oven" na Pixiju
Suho starana svinjska potrebuševina s kožo!
Chicago deep dish pizza
SBR BOSS BUFFALO WINGS
Full English breakfast
Čevapčiči v dagari
Gobova rižota
Piščančja prsa v gobovi omaki
Picanha na Valhal ponvi
Najboljši tatarc kar smo jih jedli!
Lobster roll na PK-ju
Vampi "po tržaško" na PIXIJU
Ocvrte kozice z domačim krompirčkom in omakami
V iskanju čistega umami okusa!
Klasičen recept, pripravljen na PIXIJU!
Ena od najboljših jedi v letu 2020!
Dimljen reverse sear steak
Čevapčiči v lepinji s kajmakom na PLATI
Sendvič z jajčnim namazom
BBQ GOVEJA KRAČA
Enostavna zelenjavna juha na Pixiju
Dimljena raca na PK-ju
Cheseeburger po naše
Zavitki iz kozic pečenih na naši PLATI!
Doma narejen NACHO sir
Gratinirane školjke izpod peke na Pixiju
Svinjska rebra s kožo na Pixiju
Cipljev file na PIXI-ju
Dagnje na buzaro na Pixiju
Jagnjetina izpod peke na PIXIJU
Steak na PK grilu z Grillgrates z grško solato
Tokrat smo spekli jadranske lignje na naši PLATI
Najboljša BBQ svinjska rebra!
Tuna na PK-ju in Grillgrates z domačimi špageti in morskimi sadeži
Tunin sashimi po naše
Ravioli s pršutom, rikoto in brusnicami v teranovi omaki
Ravioli z jurčki in rikoto na bučnem pireju
Domač picaburek pečen na PK žaru/smokerju
Klasični tatarski biftek po naše.
Rižota z dimljeno hobotnico kuhana na PK grilu.
Jajčevci z parmezanom na PK žaru
Doma sestavljeni piščančji ražnjiči v burgerju?
PK grill peče ODLIČNE pice!
Najboljši steak burger zaenkrat!
Eden od najbolje pečenih steakov vseh časov!
Eden od najboljših burgerjev kar sem jih kdajkoli poskusil, izjemno okusen, vendar svež, lahek in poleten!
Jagnječji Libanonski kebab z SHAWARMA začimbami. Poletne noči, Afrika, Bližnji vzhod, močne arome, kebab kot ga še niste poskusili! Novo doživetje, ki odpira obzorja!
Govejim prsim odstranimo večino maščobe, pustimo je le tanek sloj po vrhu. Injiciramo s KosmosQ RESERVE BLEND BRISKET INJECTION mešanico za injiciranje, pustimo stati vsaj 4 ure. V tem primeru smo ena prsa začinili samo s soljo, poprom in česnom, druga pa z A&O COWPAT mešanico, 1 uro pred peko
Naredimo dobro, močno vzahajajoče testo za pico. Žar pripravimo za direktno peko, testo razvaljamo in ga položimo na rešetko direktno nad ogljem. Lopute za zrak pripremo skoraj do konca-da žar ne gori prevroče. Ko se spodaj speče, ga hitro obrnemo in naložimo po pečeni strani, naložimo ZELO rahlo, če ne, bo spodaj zažgana, na vrhu pa ne bo niti sir staljen!
Top šit pšanc: Pri nas naročiš A&O PORKY white chick, PLATO in aromatične sekance. Narežeš piščančja prsa, jih začiniš z A&O PORKY white chick. Spečeš na PLATI, močno dimiš