Valhal Outdoor litoželezna posoda

 • Valhal  pekač za mafine omogoča peko kar 7 mafinov hkrati. Izdelan iz trpežnega litega železa. Ta vsestranski pekač je primeren za uporabo v pečici, na žaru ali celo za obešanje zahvaljujoč priročnemu ročaju. S premerom 22 cm se brez težav prilega nizkim  pečicam prav tako pa je  popoln za manjše žare. To še dodatno povečuje vsestranskost in možnosti uporabe.
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal smoke box

  36,90  z DDV
  Iščete tisti okusen dimljeni okus za vaše jedi, vendar opažate, da vaši lesni sekanci pogosto prehitro izgorevajo? Potem je VH.SMOKER box za dimljenje prava rešitev za vas. Ta box za dimljenje ponuja popolno rešitev za ustvarjanje avtentičnega dimljenega okusa, ne da bi se bali, da bodo vaši lesni sekanci hitro izgoreli.
  VH.SMOKER box za dimljenje je zasnovan tako, da lesni sekanci dlje časa tlijo, kar jim omogoča, da dodajo tiste okusne dimljene arome vašim jedem. To pomeni, da lahko vsakič, ko dimite, uživate v dolgotrajnem in bogatem okusu.Kaj naredi ta box  za dimljenje še bolj poseben? Ima zračne luknje tako na vrhu kot na dnu. To zagotavlja odličen pretok zraka, kar omogoča učinkovitejše in enakomernejše gorenje lesnih sekancev. To pomeni manj težav in več nadzora nad proizvodnjo dima, tako da lahko dosežete popoln okus, ki si ga želite.IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal PONEV VH15H

  26,90  z DDV
  Ponev z dvema ročajema in  izlivom na obeh straneh. Ponev ima Valhal Outdoor logo na dnu. Volumen posode  0,4L in premer 15 cm.Ponev VH15H podjetja Valhal Outdoor ima premer 15 cm, na vsaki strain ima ročaj in na obeh straneh ima priročne izlive, ki vam omogočajo, lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhte na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ker nima dolgega ročaja je izjemno primerna za v pečico ali zaprt žar. Ponev je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Ker je posodica razmeroma mala, je zelo primerna tudi za strežbo posameznih obrokov direktno iz nje.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal PONEV VH20H

  31,90  z DDV
  Ponev z dvema ročajema in  izlivom na obeh straneh. Ponev ima Valhal Outdoor logo na dnu. Volumen posode  0,6L in premer 20 cm.Ponev VH20H podjetja Valhal Outdoor ima premer 20 cm, na vsaki strain ima ročaj in na obeh straneh ima priročne izlive, ki vam omogočajo, lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhte na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ker nima dolgega ročaja je izjemno primerna za v pečico ali zaprt žar. Ponev je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Ker je posodica razmeroma mala, je zelo primerna tudi za strežbo posameznih obrokov direktno iz nje.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal PONEV VH25H

  36,91  z DDV
  Ponev z dvema ročajema in  izlivom na obeh straneh. Ponev ima Valhal Outdoor logo na dnu. Volumen posode  1,6L in premer 25 cm.Ponev VH25H podjetja Valhal Outdoor ima premer 25 cm, na vsaki strain ima ročaj in na obeh straneh ima priročne izlive, ki vam omogočajo, lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhte na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ker nima dolgega ročaja je izjemno primerna za v pečico ali zaprt žar. Ponev je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal ponev je idealna za pripravo številnih jedi.  Vendar pa včasih potrebujete tudi pokrov. VH.LID25 se popolnoma prilega ponvi s premerom 25 cm. Noge vam omogočajo, da ta pokrov obrnete in ga uporabite kot ponev. Noge ga ohranjajo stabilnega in ko ga postavite neposredno na ogenj, toplota ni zadušena. Notranja stran pokrova služi tudi kot grill plošča.

  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

 • Valhal ponev je idealna za pripravo številnih jedi.  Vendar pa včasih potrebujete tudi pokrov. VH.LID30 se popolnoma prilega ponvi s premerom 30 cm. Noge vam omogočajo, da ta pokrov obrnete in ga uporabite kot ponev. Noge ga ohranjajo stabilnega in ko ga postavite neposredno na ogenj, toplota ni zadušena. Notranja stran pokrova služi tudi kot grill plošča.

 • Valhal PONEV VH25

  36,91  z DDV
  Ponev premera 25 cm z dolgim ročajem in oprijemkom na obeh straneh. Ponev ima Valhal logo na dnu. Volumen posode  1,6L in premer 25 cm.Ponev VH25 podjetja Valhal Outdoor ima premer 25 cm, dolg ročaj in manjši oprimek. Ponev ima na obeh straneh tudi izlive, ki vam omogočajo lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhate na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ponva je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Po uporabi posodo dobro operite in osušite ter na tanko premažite z zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal PONEV VH30

  41,89  z DDV
  Ponev premera 30 cm z dolgim ročajem in oprijemkom na obeh straneh. Ponev ima Valhal logo na dnu. Volumen posode 2,6L in premer 30 cm.Ponev VH30 podjetja Valhal Outdoor ima premer 30 cm, dolg ročaj in oprimek na drugi strani. Ponev ima na obeh straneh priročne izlive, ki vam omogočajo, da lažje izlivate omake. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhate na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ponva je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal PONEV VH30H

  41,89  z DDV
  Ponev z dvema ročajema in  izlivom na obeh straneh. Ponev ima Valhal Outdoor logo na dnu. Volumen posode  2,2L in premer 30 cm.Ponev VH30H podjetja Valhal Outdoor ima premer 30 cm, na vsaki strani ima ročaj in na obeh straneh ima priročne izlive, ki vam omogočajo lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhte na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ker nima dolgega ročaja je izjemno primerna za v pečico ali zaprt žar. Ponev je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal ponev VH50H

  98,91  z DDV
  Ponev z dvema ročajema in  izlivom na obeh straneh. Ponev ima Valhal Outdoor logo na dnu. Volumen posode  7L in premer 50 cm.Ponev VH50H podjetja Valhal Outdoor ima premer 50 cm, na vsaki strani ima ročaj in na obeh straneh ima priročne izlive, ki vam omogočajo lažje izlivanje omak. Ker je ponev v celoti izdelana iz litega železa, je primerna za vse vire toplote. Tako lahko z njo kuhte na štedilniku v hiši ali stanovanju in enako dobro na tabornem ognju na vrtu ali v naravi. Ker nima dolgega ročaja je izjemno primerna za v pečico ali zaprt žar. Ponev je klasičnega dizajna, vendar izjemno trendovska z Valhal Outdoor Viking glavo na dnu posode.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • VH20LS je narejen iz visoko kvalitetnega jekla in je idealen za Duch oven posodo ali vročo ponev. Med kuhanjem preprosto položite Dutch oven na podstavek in s tem preprečite, da bi dno posode prišlo v stik z umazanijo. Hkrati pa preprečite poškodbe, ki bi lahko nastale na posodi zaradi prevelike vročine. Je multifunkcionalen izdelek, saj ga lahko uporabite tudi kot zaščito na mizi, kamor odložite Dutch oven ali vročo ponev.
  • Črni jekleni podstavek, prašno barvan
 • Valhal CHICKEN SITTER

  45,90  z DDV
  Uživajte v sočnem piščancu,raci ali malem puranu z okusno, hrustljavo kožico. In to brez da v piščanca rinete pločevinko piva in se ob tem naužijete barve iz nje. V posodico v ponvi enostavno nalijete pivo, vino, marinado,...na stojalo nataknete piščanca, v ponev zložite zelenjavo in vse skupaj položite v vaš žar. Med peko piščanca bo njegova tekočina tekla v ponev z zelenjavo, kar bo vaši prilogi dalo še dodaten okus in sočnost.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Po uporabi posodo dobro operite, osušite in namažite s tankim slojem zaščitne paste za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal DUTCH OVEN 1L

  49,90  z DDV

  VH1L je resnično večnamenska ponev. Uporablja se lahko kot majhna nizozemska pečica, pa tudi kot dve ločeni ponvi, od katerih je ena (pokrov) oblikovana kot grill plata.

  Zahvaljujoč kompaktni velikosti ga lahko preprosto postavite na (BBQ) mrežo in imate še vedno prostor za pripravo drugih jedi. Na primer, VH1L uporabite kot ponev za omake ali uporabite obe ponvi ločeno za pripravo tapasov. Zelo primeren tudi za peko kruha. Imate nešteto možnosti za pripravo najbolj okusnih jedi.

  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

 • Valhal DUTCH OVEN 2L

  59,90  z DDV

  Z VH2L imate nešteto možnosti za pripravo najokusnejših receptov. Lahko jo uporabljate kot mali dutch oven, ponve pa lahko uporabljate tudi ločeno.

  Pokrov je narejen kot grill plata,zato je odličen za peko stejkov. Zahvaljujoč ovalni obliki je idealen za pripravo slastnih peciv ali majhnih štruc kruha. Ponve lahko uporabljate ločeno, na primer za peko ribe na eni ponvi, drugo pa za okusno krompirjevo jed. Ker je VH2L tako večnamenski, ga lahko uporabite za veliko različnih jedi.

  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!

 • Valhal DUTCH OVEN 3,8L

  72,90  z DDV
  Najmanjša izmed dutch oven posod brez nogic: dutch oven 3,8L + pokrov, ki lahko služi kot ponev. Ker osnovna posoda nima lastnih nog, jo lahko postavite v žar ali v pečico. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer. Dutch oven posoda VH 3,8L je izdelana iz litega železa, na dnu nima nog, pokrov ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,…). Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH 3,8L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.Za shranjevanje posode in vse pripadajoče opreme vam priporočamo Valhal TORBA za DUTCH OVEN ali VH.BOX – LESENI ZABOJ ZA SHRANJEVANJE.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Po uporabi posodo dobro operite, osušite in namažite s tankim slojem zaščitne paste za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve
  • IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Posoda je sestavljena iz posode 6,1L in pokrova 2L. Noge omogočajo namestitev LŽ Dutch oven posode neposredno na oglje ali ogenj. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.Dutch oven posoda z nogicami, model VH6,1L + je izdelana iz litega železa in ima na dnu noge, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote. Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH6,1L+ je opremljena s tremi nogami na dnu, zaradi česar je primerna za taborni ogenj ali za oglje spodaj.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Z nogicami na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal DUTCH OVEN 6.1L

  84,90  z DDV
  Dutch oven posoda brez nogic 6.1L + pokrov 2L. Ker osnovna posoda nima lastnih nog, jo lahko postavite v žar ali v pečico. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.Dutch oven posoda VH6.1L je izdelana iz litega železa, na dnu nima nog, pokrov ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,...). Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH6.1L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.Za shranjevanje posode in vse pripadajoče opreme vam priporočamo Valhal TORBA za DUTCH OVEN ali VH.BOX – LESENI ZABOJ ZA SHRANJEVANJE.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal DUTCH OVEN 8L

  94,90  z DDV
  Posoda je sestavljena iz posode 8L in pokrova 2L. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.Dutch oven model VH8L  je izdelana iz litega železa,brez nogic na dnu, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za katerikoli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,...). Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH8L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.Za shranjevanje posode in vse pripadajoče opreme vam priporočamo Valhal TORBA za DUTCH OVEN ali VH.BOX – LESENI ZABOJ ZA SHRANJEVANJE.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal DUTCH OVEN 8L+

  94,90  z DDV
  Posoda je sestavljena iz posode 8L in pokrova 2,5L. Noge omogočajo namestitev LŽ Dutch oven posode neposredno na oglje ali ogenj. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.Dutch oven posoda z nogicami, model VH8L + je izdelana iz litega železa in ima na dnu noge, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote. Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH8L+ je opremljena s tremi nogami na dnu, zaradi česar je primerna za taborni ogenj ali za oglje spodaj.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode. Za dvigovanje posode iz ognja pa sta skoraj nujno potrebna tudi ORODJE ZA DVIGANJE POKROVA VH.LIFTER in VALHAL USNJENE ROKAVICE.Za podstavek uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Z nogicami na posodi
  • Pokrov s funkcijo litoželezne ponve (ima nogice)
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Posoda je sestavljena iz posode 9L in pokrova. Pokrov lahko uporabite kot plato za žar, saj je spodnji del pokrova narebren. V robu posode je vdolbina za termometer.Dutch oven posoda z nogicami, model VH9L  je izdelana iz litega železa,brez nogic na dnu, pokrov pa ima dvignjen rob, na katerega lahko naložite žerjavico. Spodnji del pokrova je narebren, zato vam lahko služi kot žar plošča. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za katerikoli vir toplote (odprti ogenj, plin, steklokeramika, indukcija, pečica,...). Rob na pokrovu vam omogoča, da ga postavite obrnjeno navzdol in uporabite kot žar ploščo. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH9L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX - zaščitni vosek za litoželezne posode.Za podstavek pa uporabite VH20LS-podstavek za posodo in ponve.
  • Predobdelano z naravnim oljem
  • Primerno za vse toplotne izvore
  • Brez nogic na posodi
  • Pokrov s funkcijo žar plate
  IZDELEK NI PRIMEREN ZA PRANJE V POMIVALNEM STROJU!
 • Valhal FIRE je okrogla litoželezna plošča s tremi nogami, ki služi kot kurišče ali plošča za pripravljanje hrane.  Odlična za piknike in kampiranja v naravi, saj se nogice odvijejo iz plošče in shranijo posebej (še posebej priročno za shranjevanje in prevoz).
 • Daljša fleksibilna lopatica (50cm) iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da bo obračanje burgerjev, zelenjave in ostalih dobrot iz žara postalo precej enostavno. Predvsem pa brez opeklin na prstih. Usnjena vrvica na lesenem ročaju pa vam omogoča enostavno obešanje te priročne lopatke.
 • Valhal rešetka iz nerjavečega jekla, premera 57cm.  Primerna za uporabo s stojalom TRIPOD in LITOŽELEZNO PLOŠČO Z NOGAMI.
Go to Top