• - 8%

  PAKET MINI: plinska pizza peč Cozze 17″+ IR termometer + GRT regulator

  405,00  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 405,00 

  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo OSNOVNI komplet, ki ga potrebujete, da lahko pričnete z ustvarjanjem domačih pic. Primeren za vse, ki že imate lopar za pico.COZZE pica peč enostavno priklopite na plin, segrejete kamen (temperaturo preverite z odličnim IR termometrom), naredite pico po vaših željah, jo z loparjem položite v pečico in že imate odlično pico, ki vam jo bodo zavidali vsi sosedi.Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko.Svetujemo nakup odličnega perforiranega loparja za pico, mize za pica peč in pokrivala za pečico.In ustvarjanje se lahko prične.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • - 10%

  PAKET MIDI: plinska pizza peč Cozze 17″+ IR termometer + GRT regulator + ALU pica lopar

  420,00  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 420,00 

  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo komplet, ki ga potrebujete, da lahko pričnete z ustvarjanjem domačih pic. COZZE pica peč enostavno priklopite na plin, segrejete kamen (temperaturo preverite z odličnim IR termometrom), naredite pico po vaših željah, jo z loparjem položite v pečico in že imate odlično pico, ki vam jo bodo zavidali vsi sosedi.Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko.Svetujemo nakup mize za pica peč in pokrivala za pečico.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • - 11%
  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo MAXI komplet, s katerim lahko takoj pričnete s peko vaših najljubših jedi. Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko. Pica peč preprosto postavite na priročno mizico z izvlečnim predalom, priklopite regulator na plin, ter naložite sestavljeno pico na odličen alu lopar za peko. Temperaturo kamna preverite z odličnim IR termometrom, po peki pa pica peč preprosto pokrijete s pregrinjalom.In ustvarjanje se lahko prične.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • Iščete popolno darilo za svojega žar mojstra, a nikoli ne veste, kaj izbrati? Zdaj imate na voljo 4 najboljše Blues Hog omake in eno univerzalno mešanico začimb, ki vašega BBQ mojstra ne bo pustila ravnodušnega. Odličen darilni paket za vse prave ljubitelje žara.Vse, kar potrebuje pravi ljubitelj žara!

Title

Go to Top