- Mešanica s suhimi drožmi in sladno moko se uporablja kot dodatek za pripravo pice ter različnih vrst kruha. Izboljša kvaliteto in okus testa. Uporablja se pri pripravi testa z visoko hidracijo .Z dodatkom Natukrafta testu povečamo kislost in encimsko delovanje. Testo zato v fazi gnetenja pridobi na mehkobi, prožnosti in elastičnosti ter bolj pospešeno zori. Omogoča bolj enakomerno peko, zaradi višje kislosti pa razvoj boljše arome testa. Naturkraft ‐ Pizza ne nadomešča pivskega kvasa, ampak zmanjša količino, ki služi za sprožitev fermentacije. Priporočamo, da zmanjšate količino kvasa v testu za 20%.
- Mehka pšenična moka tip 00 s srednje visoko vsebnostjo proteinov je najboljša izbira za pripravo prave pizze napoletane. Certificirana je s strani Associazione VERACE PIZZA NAPOLETANA (AVPN).Primerna je za pripravo testa po direktni in indirektni metodi za pico napolitano in zagotavlja odlične rezultate s srednjim časom fermentacije (do 24h). Omogoča razvoj elastičnega testa in popolne skorje pri pečenju.Lastnosti:
- moka tip 00
- certifikat VERACE PIZZA NAPOLETANA
- absorbcija min. 55%
- srednji čas fermentacije
- 13% beljakovin
- W 310
- Iščete recept za najboljše testo za pizzo? Skrivnost je v moki! Z moko tip 00 za pripravo prave pizze napoletane boste naredili najboljše testo za pizzo kar doma.Moka PIZZA NAPOLETANA 8H je namenjena za dnevno pripravo pizze s krajšim časom zorenja testa
- prava pizza napoletana
- primerno za domačo peko pice
- za krajši čas zorenja testa
- čas vzhajanja 4-6 ur
- 12% proteinov
- Mehka pšenična moka tip 00 z visoko vsebnostjo proteinov je najboljša izbira za pripravo pizze in vseh vrst testa z dolgim časom fermentacije (24h in več). Primerna je za pripravo testa po direktni in indirektni metodi. Posebaj dobro se obnese tudi pri fermentaciji testa s kontrolirano temperaturo (hladilnik). Omogoča razvoj zelo elastičnega testa in popolne skorje pri pečenju.LASTNOSTI:moka tip 00 absorbcija min. 57% dolg čas fermentacije: 24h in več 13% beljakovin W 330
- Dvojno mleta moka iz trde durum pšenice je izredno fino mleta in rahlo rumenkaste barve. Omogoča izredno elastičnost in absorbcijo. Idealna je za izdelavo svežih in suhih testenin (delno jo lahko zmešamo z moko 00 za testenine), dodatek vsem vrstam testa za kruh ali pizze, uporabi se lahko tudi za posipanje delovne površine.
- za pripravo testenin
- za posipanje delovne površine
- dodatek vsem vrstam pizze za hrustljavo skorjo
- W200
- Paradižnikovi pelati San Marzano DOP z zaščiteno geografsko označbo porekla uspevajo na rodovitnih vulkanskih tleh in sončnih območjih podeželja Sarnese-Nocerino v bližini Salerna in Napolija. Nabira se jih ročno in postopoma, da dosežejo optimalno zrelost. So podolgovate oblike in polnega okusa. Pelati San Marzano so nepogrešljiva sestavina za pripravo prave pizze napoletane.San Marzano dell'Agro Sarnese-Nocerino" DOP 100% iz Kampanije
- Pasata La Carmela je narejena iz svežih paradižnikov, pridelanih v Kampaniji in Pugliji. Je intenzivnega in svežega okusa. Uporablja se za pripravo omak za testenine, rižote, pizze in mnogih drugih jedi.
- paradižniki iz Kampanije in Puglije 100% iz Italije