COZZE pica peči in dodatki

 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekačem Cozze 90356, ki je zasnovan s skandinavsko natančnostjo lahko pri temperaturi do 450° C spečete popolne pice v samo dveh do petih minutah.17 palčni električni pekač za pico Cozze 90356 je vrhunski model in vaš popolni spremljevalec, ne glede na to, kako velika pica vam je všeč. Samo začnite sanjati o pizzi, piti, hrustljavi brusketi ali celo velikem in sočnem zrezku. Ustvarite svojo mojstrovino v odlični pečici, ki jo enostavno priklopite v elektriko.Preprosto ustvarite pice do Ø43 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90356 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji s kompaktin ohišjem bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji.Pizza pekaču Cozze je priložen trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB. Priložena vrata poskrbijo za hitrejše segrevanje in ohranjanje temperature.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatkiOdlične in stabilne mizeloparji za lažje vstavljanje v pečicoinfrardeči termometer in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.
  GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekačem Cozze 90356, ki je zasnovan s skandinavsko natančnostjo lahko pri temperaturi do 450° C spečete popolne pice v samo dveh do petih minutah.17 palčni električni pekač za pico Cozze 90356 je vrhunski model in vaš popolni spremljevalec, ne glede na to, kako velika pica vam je všeč. Samo začnite sanjati o pizzi, piti, hrustljavi brusketi ali celo velikem in sočnem zrezku. Ustvarite svojo mojstrovino v odlični pečici, ki jo enostavno priklopite v elektriko.Preprosto ustvarite pice do Ø43 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90356 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji s kompaktin ohišjem bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji.Pizza pekaču Cozze je priložen trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB. Priložena vrata poskrbijo za hitrejše segrevanje in ohranjanje temperature.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlične in stabilne mize, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA
 • - 13%

  COZZE plinska Pizza pečica 13″ 5.0 kW (90350)

  233,00  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 233,00 

  Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S to pica pečjo, ki je zasnovana s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah. Preprosto ustvarite pice do Ø34 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90350 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji z ohišjem, odpornim na vremenske vplive, bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji na prostem. Da ne omenjamo grelcev v pečici, ki so razporejeni po treh stranicah, zaradi česar boste pico med peko morali obrniti le enkrat (na tisti strani, ki gleda proti odprtini). To je tudi eden od razlogov, zakaj se nam ta pečica zelo dopade (in ne dvomimo, da se boste tudi vi zaljubili v njo).Priložen je trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlična in stabilna mizica, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitne rokavice in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.SPREDNJE ODPRTINE NE ZAPIRATI OZ BLOKIRATI!!!REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)GARANCIJA: 2 LETI OD NAKUPAZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
 • - 7%

  COZZE plinska Pizza pečica 13″ s termometrom 5.0 kW (90351)

  255,90  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 255,90 

  Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekačem Cozze 90351, ki je zasnovan s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.13 palčni pekač za pico Cozze 90351 je vrhunski model in vaš popolni spremljevalec, ne glede na to, kako velika pica vam je všeč. Samo začnite sanjati o pizzi, piti, hrustljavi brusketi ali celo velikem in sočnem zrezku. Ustvarite svojo mojstrovino v litoželezni pečici.Preprosto ustvarite pice do Ø34 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90351 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji z ohišjem, odpornim na vremenske vplive, bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji na prostem.Pizza pekač Cozze je opremljen s termometrom na vrhu ohišja, kar omogoča sprotno spremljanje temperature. Priložen je trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlična in stabilna mizica, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice in zaščitne rokavice za rokovanje z vročo šamotno ploščo.REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S to pica pečjo, ki je zasnovana s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah. Preprosto ustvarite pice do Ø42 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90354 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji z ohišjem, odpornim na vremenske vplive, bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji na prostem. Da ne omenjamo grelcev v pečici, ki so razporejeni po treh stranicah, zaradi česar boste pico med peko morali obrniti le enkrat (na tisti strani, ki gleda proti odprtini). To je tudi eden od razlogov, zakaj se nam ta pečica zelo dopade (in ne dvomimo, da se boste tudi vi zaljubili v njo).Priložen je trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlična in stabilna mizica, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitne rokavice in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.SPREDNJE ODPRTINE NE ZAPIRATI OZ BLOKIRATI!!!REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)GARANCIJA: 2 LETI OD NAKUPAZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
 • - 7%

  COZZE plinska Pizza pečica 17″ s termometrom 8.0 kW (90354)

  399,90  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 399,90 

  Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S to pica pečjo, ki je zasnovana s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah. Preprosto ustvarite pice do Ø42 cm in debeline do 80 mm. Pekač Cozze 90354 je popoln tudi za pripravo pice calzone.Z najsodobnejšo tehnologijo pečenja v kombinaciji z ohišjem, odpornim na vremenske vplive, bo pečica Cozze vaš zaupanja vreden partner v kuhinji na prostem. Da ne omenjamo grelcev v pečici, ki so razporejeni po treh stranicah, zaradi česar boste pico med peko morali obrniti le enkrat (na tisti strani, ki gleda proti odprtini). To je tudi eden od razlogov, zakaj se nam ta pečica zelo dopade (in ne dvomimo, da se boste tudi vi zaljubili v njo).Pizza pekač Cozze je opremljen s termometrom na vrhu ohišja, kar omogoča sprotno spremljanje temperature. Priložen je trden kamen za pico iz kordierita, ki ga je odobril LFGB.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki. Odlična in stabilna mizica, loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitne rokavice in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.SPREDNJE ODPRTINE NE ZAPIRATI OZ BLOKIRATI!!!REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)GARANCIJA: 2 LETI OD NAKUPAZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
 • - 8%

  PAKET MINI: plinska pizza peč Cozze 17″+ IR termometer + GRT regulator

  405,00  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 405,00 

  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo OSNOVNI komplet, ki ga potrebujete, da lahko pričnete z ustvarjanjem domačih pic. Primeren za vse, ki že imate lopar za pico.COZZE pica peč enostavno priklopite na plin, segrejete kamen (temperaturo preverite z odličnim IR termometrom), naredite pico po vaših željah, jo z loparjem položite v pečico in že imate odlično pico, ki vam jo bodo zavidali vsi sosedi.Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko.Svetujemo nakup odličnega perforiranega loparja za pico, mize za pica peč in pokrivala za pečico.In ustvarjanje se lahko prične.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • - 10%

  PAKET MIDI: plinska pizza peč Cozze 17″+ IR termometer + GRT regulator + ALU pica lopar

  420,00  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 420,00 

  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo komplet, ki ga potrebujete, da lahko pričnete z ustvarjanjem domačih pic. COZZE pica peč enostavno priklopite na plin, segrejete kamen (temperaturo preverite z odličnim IR termometrom), naredite pico po vaših željah, jo z loparjem položite v pečico in že imate odlično pico, ki vam jo bodo zavidali vsi sosedi.Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko.Svetujemo nakup mize za pica peč in pokrivala za pečico.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • tehnični podatki:Namembnost: za aranžiranje in postrežbo pic, tapasov in siraMaterial: bukov lesDimenzije: premer 400, debelina 13 mm, skupna dolžina 550 mmBarva: naraven les
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači in žari v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Plancha 600 iz Cozzeja z 2 gorilnikoma in 2 reverzibilnima ploščama z gladko in rebrasto površino. Plancha vam ponuja drugačne možnosti kuhanja od tistih, ki jih dobite z običajnim električnim žarom in rešetko za žar, zato je odlična alternativa klasični izkušnji pečenja na žaru ali kot dodatek vaši zunanji kuhinji.Žar plošče so dvostranske in izdelane iz litega železa za optimalno ohranjanje toplote, zato so enako primerne za pečenje klobas ali jajc, odvisno od tega, ali uporabljate gladko ali rebrasto površino. Za enakomerno porazdelitev toplote in visoko temperaturo po celotni površini žara skrbita tudi 2 gorilnika v obliki črke U pod žar ploščama.Masivne žar plošče in visoke temperature omogočajo tudi hrustljavo skorjico vaših jedi in kuhanje v lastnem soku za še boljši okus. Poleg tega so žar plošče enostavne za čiščenje, saj je ostanke hrane in maščobe po uporabi enostavno obrisati.Z vgrajenim termometrom na vrhu pokrova in LED lučkami v kontrolnih gumbih, ki svetijo belo, ko se žar segreje in rdeče, ko je vroč in pripravljen za uporabo, je plancha izjemno prijazna do uporabnika - plancha je tudi enostaven in hiter prižig, saj je opremljen z elektronskim vžigom.Za še boljšo izkušnjo pečenja so ob doplačilu na voljo dodatki.Zaščitne rokavice, burger press, Inox prijemalka za hrano REGULATOR ZA PLIN NI PRILOŽEN (na voljo za doplačilo)GARANCIJA 2 LETI OD NAKUPA
 • Tehnični podatki:Dimenzije: 16 x 8 cm Material: emajlirano lito železo Črn ročaj iz TPR z mehkim oprijemom Odobritve: LFGB – odobreno za hranoTeža: 1,12 kg
 • NOVO

  COZZE zložljiva miza

  395,00  z DDV
  Tehnični podatki:Mere mize: 117 (63) x 60 x 83 cm (širina, globina, višina)Kolesa: 4x Ø75 mm, galvanizirana in naknadno lakirana s črnim prahomMaterial: pocinkano jekloMaterial mizne plošče: prašno lakirano jekloBarva: črna
 • - 11%
  Si želite domačih pic, pa ne veste kje začeti? Mi vam ponujamo MAXI komplet, s katerim lahko takoj pričnete s peko vaših najljubših jedi. Potrebujete le še Butan plin ter dobre sestavine za pico in že ste pripravljeni na peko. Pica peč preprosto postavite na priročno mizico z izvlečnim predalom, priklopite regulator na plin, ter naložite sestavljeno pico na odličen alu lopar za peko. Temperaturo kamna preverite z odličnim IR termometrom, po peki pa pica peč preprosto pokrijete s pregrinjalom.In ustvarjanje se lahko prične.ZA BOLJŠE IZGOREVANJE (TUDI POZIMI) PRIPOROČAMO NAKUP JEKLENKE S ČISTIM PROPANOM!!!
  • GARANCIJA NA PEČICO 2 LETI OD NAKUPA
 • Končno bo rezanje in strežba pic postalo prijetno in lahko opravilo. S setom lopatke in kolesca za rezanje boste pico razrezali in postregli v momentu.Rezilo je iz nerjavečega jekla, ki z lahkoto prereže hrustljavo skorjo in je dovolj veliko za sicilijanske pice in vse pice z debelejšo skorjo. Paket vsebuje rezalnik s kolesom  in lopatko za serviranje.Enostaven za čiščenje in primeren za pomivalni stroj. 
 • - 15%

  Zaščitne rokavice za žar/BBQ – PAR

  16,90  z DDV

  Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 16,90 

  So odporne na zelo visoke temperature, garantirano zdržijo do 500°C. Uporabne tudi v kuhinji (enkraten pripomoček pri cvrtju in jemanju vročih pekačev iz pečice), ter pri nalaganju drv v kamine. Notranjost je obložena z mehkim bombažem, medtem ko je zunaj iz ognjevarnih izolacijskih aramidnih vlaken - materiala, ki se uporablja tudi v letalski in vesoljski industriji. Zunanjost rokavice je z obeh strani prevlečena s silikonom kar zagotavlja varen, nedrseč oprijem.
 • Aluminijasti lopar za pico ima tanko aluminijasto ploščo, ki zlahka zdrsne pod pico ali pa sveže pečen kruh in kolače. Dolg ročaj, ki se udobno prilega roki, zagotavlja, da se ne boste opekli. Kdo bi zmogel še en kos?Vsi pravi picopeki, tako domači, kot tisti v picerijah, so lastniki tega aluminijastega loparja za pico. Z njim elegantno potisnete pice v pečico ali pokriti žar. Dolg lesen ročaj vam omogoča, da se med tem opravilom ne opečete, poleg tega pa pico lepo, elegantno spravite na pekač ali šamotno ploščo. Za jemanje vroče pice iz peči, pa vam svetujemo uporabo naših zaščitnih rokavic, ki zdržijo celo temperature do 500°C.Za razvaljanje pice in pomokanje loparja priporočamo moko tipa SPOLVERELA.
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. Svoje najboljše testo dopolnite s svojimi najljubšimi dodatki, specite pico in naj se zabava prične!S termometrom Cozze 90328 boste točno vedeli, kdaj je vaš kamen za pico pripravljen za uporabo, tako da boste lahko spekli popolno in slastno pico.Z infrardečim termometrom Cozze 90328 z laserskim kazalcem lahko v nekaj sekundah izmerite temperaturo v vaši Cozze pečici. Zmogljivost do 530° C.
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. Svoje najboljše testo dopolnite s svojimi najljubšimi dodatki, specite pico in naj se zabava prične!Po vsem svetu vedo, da je najpomembnejše dno - in s kamnom za peko Cozze 90366 lahko z lahkoto pripravite prvovrstne pice. Primeren za uporabo v pečicah Cozze 13".Vse pečice za pico Cozze so standardno opremljene s kamnom za peko. V kolikor pa nimate pečice za pico Cozze, lahko naš visokokakovosten kordieritni kamen Cozze 90366 naročite posebej in jo uporabite v pečici doma. 
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. Svoje najboljše testo dopolnite s svojimi najljubšimi dodatki, specite pico in naj se zabava prične!Po vsem svetu vedo, da je najpomembnejše dno - in s kamnom za peko Cozze 90366 lahko z lahkoto pripravite prvovrstne pice. Primeren za uporabo v pečicah Cozze 17" in Cozze 17" s termometrom.Vse pečice za pico Cozze so standardno opremljene s kamnom za peko. V kolikor pa nimate pečice za pico Cozze, lahko naš visokokakovosten kordieritni kamen Cozze 90366 naročite posebej in jo uporabite v pečici doma. 
 • Tehnični podatki:Namembnost: za aranžiranje in postrežbo pic, tapasov in siraMaterial: lesDimenzije: premer 350, debelina 20 mm, skupna dolžina 460 mmBarva: naraven les
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Litoželezna žar ponev Cozze 90326 je popolna za cvrtje rib, mesa, zelenjave in še veliko več. Edinstven ročaj je snemljiv in je priprava zelo priročna. Vključno s podstavkom za žar ponev iz bambusovega lesa.Litoželezna žar ponev je reverzibilna z gladko in rebrasto površino za žar. Z odstranljivim ročajem lahko enostavno obračate med gladko in rebrasto površino litoželezne ponve. Ko izberete želeno površino za žar, se ročaj enostavno odstrani in lahko ponev postavite v peč. Ko je hrana pripravljena, lahko litoželezno ponev postavite na priložen podstavek/krožnik in obrok postrežete neposredno na njem.
 • Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!Litoželezna žar ponev Cozze 90327 je popolna za cvrtje rib, mesa, zelenjave in še veliko več. Edinstven ročaj je snemljiv in je priprava zelo priročna. Vključno s podstavkom za žar ponev iz bambusovega lesa.Litoželezna žar ponev je reverzibilna z gladko in rebrasto površino za žar. Z odstranljivim ročajem lahko enostavno obračate med gladko in rebrasto površino litoželezne ponve.Ko izberete želeno površino za žar, se ročaj enostavno odstrani in lahko ponev postavite v peč. Ko je hrana pripravljena, lahko litoželezno ponev postavite na priložen podstavek/krožnik in obrok postrežete neposredno na njem.
 • Miza za zunanjo kuhinjo Cozze 90526  z 2 vrati ter z vgrajenim košem za smeti in skritim držalom za plinsko jeklenko.Zunanja miza Cozze 90526 ima veliko prostora in prostora za shranjevanje, zato je potreben dodatek vaši zunanji kuhinji, na kateri lahko med drugim postavite svojo peč za pico, električni žar ali plančo iz Cozzeja - potem imate vse pogoje za kuhanje okusne hrane na prostem.Shranjevalni prostor je razdeljen na dva dela, na levem delu je prostor za plinsko jeklenko, na desnem pa je prostor s  polico na enostavno premikajočih se izvlečnih vodilih, kar omogoča enostavno shranjevanje dodatkov za žar katere imate vedno pri roki med pripravo hrane.Koš za smeti na koncu zunanje mize vam prav tako omogoča, da je miza čista in brez ostankov hrane.Ker ima zunanja miza 4 velika, močna gumijasta kolesa z zavorami, jo je enostavno premikati, zato jo hitro premaknemo in pospravimo ko je konec sezone za pečenje na žaru.
 • Za še boljšo izkušnjo peke je na voljo posebna miza Cozze 90300, ki se odlikuje s stabilnostjo in uporabnostjo. Zunanjost je narejena iz trpežnega kovinskega materiala, izvlečna miza za odlaganje pa je iz nerjavečega jekla. Ob straneh sta kovinski prečki s 6 kljukicami na katere lahko obešamo dodatke kot so rokavice, krtača za čiščenje, lopar za vstavljanje pic v pečico, krpe in še kaj. Pod mizo je prostor za shranjevanje plinske jeklenke.Mizo Cozze 90300 odlikujejo tudi kolesca z možnostjo fiksiranja, ki poskrbijo za lažje premikanje. Zunanje mere mize so 77 x 66,5 x 83 cm, skupna teža pa je 19,5 kg.Priporočamo tudi nakup ostale dodatne opreme:  loparji za lažje vstavljanje v pečico, infrardeči termometer, zaščitne rokavice in zaščitna prevleka za varno shranjevanje pečice.

Title

Go to Top